Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Burgh-Haamstede, Weeldeweg 47

Vraagprijs: Verkocht
Type: Vrijstaande woning
Oppervlakte binnen: 155 m2
Oppervlakte grondstuk: 820 m2
Inhoud: 621 m3

Aan de rand van Burgh-Haamstede gelegen, op loopafstand van het centrum, staat deze royale, mooie vrijstaande woning op maar liefst 820 m2 eigen grond. De tuin is vrij gelegen en heeft zicht op de Karolingische burcht. Diverse gazons, hagen, bomen en groene borders omringen de woning en geven de landelijke uitstraling. Deze woning biedt niet alleen veel ruimte, maar ook een rustige en groene omgeving die perfect is voor liefhebbers van het buitenleven. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor meerdere auto’s. Het echte Zeeuwse buitenleven begint hier! Kom en ervaar de rust en ruimte die deze prachtige locatie te bieden heeft!

Kenmerken & Details

Type: Vrijstaande woning
Oppervlakte binnen: 155 m2
Oppervlakte grondstuk: 820 m2
Inhoud: 621 m3
Bouwjaar: 1935
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 4 kamers
Aantal slaapkamers: 3 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: A

Meer over dit object

Aan de rand van Burgh-Haamstede gelegen, op loopafstand van het centrum, staat deze royale, mooie vrijstaande woning op maar liefst 820 m2 eigen grond. De tuin is vrij gelegen en heeft zicht op de Karolingische burcht. Diverse gazons, hagen, bomen en groene borders omringen de woning en geven de landelijke uitstraling. Deze woning biedt niet alleen veel ruimte, maar ook een rustige en groene omgeving die perfect is voor liefhebbers van het buitenleven.

Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor meerdere auto’s.

Het echte Zeeuwse buitenleven begint hier! Kom en ervaar de rust en ruimte die deze prachtige locatie te bieden heeft!

 Indeling:

Via de entree komt u in de hal met toegang naar de bijkeuken met de wasmachine-aansluiting en de opstelplaats van de c.v. (Nefit 2013) en de berging. Vervolgens komt u in de ruime, lichte woonkeuken. De grote raampartijen geven vrij uitzicht over de achtertuin. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur t.w. een gaskookplaat, een oven en een koel-vriescombinatie. Via de openslaande deuren komt u in de royale woonkamer met houten vloer en gaskachel. Via de openslaande deuren komt u op het terras aan de voorzijde. Vanuit de keuken komt u in de hal met een ruim toilet en de trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping is een overloop met kastruimte en drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een loggia, vanwaar u prachtig uitzicht heeft op de kerk van Burgh en de Karolingische Burcht. Voorts is er ruime badkamer met een douche, een wastafel en een 2e toilet.

Algemeen:

De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1935, maar is grotendeels gerenoveerd. Zo heeft de woning grotendeels dubbelglas en muurisolatie. Ook is de woning uitgerust met 8 zonnepanelen, waardoor u zeer lage energiekosten heeft. Verwarming en warmwater door middel van een HR-combi ketel Nefit uit 2013. Aan de woning is een houten berging gebouwd.

De inhoud van de woning is circa 621 m3 en het woonoppervlakte circa 155 m2.

Tekening en verdere informatie op aanvraag. Aanvaarding in overleg.

Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede is een plaats op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het bestaat uit twee dorpen, Burgh en Haamstede. Beide zijn nog duidelijker herkenbaar. Met ruim 4000 inwoners is het na Zierikzee de grootste woonkern op het eiland. In het centrum van Burgh-Haamstede zijn diverse winkels, restaurants en twee basisscholen. Zierikzee ligt op tien autominuten. Daarnaast kunt u in de nabije omgeving volop genieten van de prachtige, brede Noordzeestranden, het uitgestrekte duingebied en de Boswachterij Westerschouwen. Kortom een unieke plek in Zeeland! 

Voor vogelliefhebbers is er Plan Tureluur (500 m): Een aantrekkelijk gebied vanwege de grote diversiteit aan soorten. Dit gebied bestaat uit waterpartijen, brakke moerassen en zilte graslanden en is het foerageergebied van enorme aantallen (trek)vogels.

Ligging & Omgeving